Nieuws

110 of 21 items

ETP Europese vereniging voor grasproducenten

by Nannings Turf Tick

De ETP organiseert op 28 en 29 september a.s. een seminar en een “velddag” te IJsselsteyn. Nannings van Vuuren Sales en Turf Tick Products BV zullen hierbij aanwezig zijn en een aantal machines demonstreren, o.a. de nieuwe Turf Tick “Universal Stacker” en pallet wikkelaar. Wij hopen u te mogen begroeten op onze stand.

Dinsdag 1 november bijeenkomst

by Nannings Turf Tick

Dinsdag 1 november vindt de bijeenkomst plaats van de Nederlandse graszodenkwekers vereniging. Vanaf 12.00 uur bent u uitgenodigd aanwezig te zijn bij de fa. Kees Bos, Kruisseltseweg 41, Nieuw Milligen. De lunch wordt u aangeboden door Nannings van Vuuren Sales. Na de lunch worden er enkele machines gedemonstreerd. Ook niet leden zijn deze middag van […]

Graszodendag DLF Moerstraten

by Nannings Turf Tick

Vrijdag 16 september is een graszodendag voor de Benelux georganiseerd door DLF zaadveredelingsbedrijf, in samenwerking met de fa.van de Sluis en Nannings van Vuuren Sales / Turf Tick Products. Tijdens die middag is de nieuwste Turf Tick Universal Stacker, de hydraulisch aangedreven V-Mow kooimaaier 16m en de nieuwe pallet-wikkelaar gedemonstreerd.

Top